Om oss

Abbys.se

Abby Larsson


Diskriktsansvarig &

utbildare på REQ Skåne.

Om Oss


Det började under min frisörutbildning på Frans suell & Jörgen kocksgymnasiet i Malmö, jag behövde vara mer kreativ och med hungern efter att lära mig mer gick jag min första nagelutbildning under mitt sommarlov 2010. Men där tog det inte stopp, jag ville utvecklas allt mer och att ständigt kunna erbjuda mina kunder det allra senaste och bästa. Till sist hade jag gått alla kurser som REQ Skåne (fd N.F Education) hade att erbjuda strax efter jag tagit studenten.


Trots min unga ålder har jag flera år på nacken i skönhetsbranschen och med ett hjärta som klappar för naglar och design har jag deltagit i flera tävlingar och placerat mig topp tre. Med ett öga för färg och form skapar jag allt från vackra franska till dem mest avancerade festnaglarna.


2018 blev jag Distriktsansvarig för Skåne och även invald i SANSAs styrelse, man kan enkelt förklara att SANSA är skolverket inom nagelbranschen. För mig är det viktigt att du som elev får en kvalitetssäkrad utbildning och känner dig trygg utanför klassrummet.


Jag hoppas att få träffa dig!

Välkommen.


Kontakta oss:

Abbys.se/ REQ Skåne

Torget 5a (källarplan)

245 31 Staffanstorp

0765-801 944

Skola@abbys.se