Utbildningar

Abbys.se

Grundutbildning

Alla priser är exkl. moms

Manikyr

För dig som vill ta dina första steg i nagelbranschen.

 

Kursdatum: 27/2-2/3, 6-7/3 och slutprov: 6/4. Kl: 9-16.30

KURSPRIS: 8 400kr

 

I denna utbildning får du lära dig allt om naturlig nagelvård, hur händer, naglar och nagelvård fungerar. Vi fokuserar på det som på lång sikt ger vackra, välvårdade händer och naglar samt hur man skapar förtroende genom kundvård, ökad service och försäljningsmöjligheter. Manikyristutbildningen ger dig en bra start i branschen och i ditt nya yrke. Denna utbildning behöver du som bas för att kunna utbilda dig vidare till nagelterapeut. I manikyristutbildningen ingår även härdplastutbildning.

Produkter ingår till ett värde ca 3000kr.

  • Förkunskaper: Inga

Gel/ Akryl BAS

För dig som redan är utbildad manikyrist.

 

KURSDATUM: 8-9/3, 13-16/3, 20-23/3, 12-13/4, 4/6 och slutprov 5/6. Kl: 9-16.30

KURSPRIS: 16 800kr

 

Kursen är för dig som gått en manikyistutbildning och vil lära dig grunderna i REQs gel eller akrylsystem. Du väljer själv vilket material du vil lära dig, gel eller akryl! REQ gel och akrylsystem ger dig oändliga möjligheter att skapa vackra och hållbara naglar. Tillsammans med manikyristkursen blir du efter denna kursen nagelterapeut!

Produkter ingår till ett värde ca 6000kr.

  • Förkunskaper: Manikyr

Gel/ Akryl PROFFS

För dig som redan är utbildad i ett av materialen

 

KURSDATUM: 13-16/3, 20-21/3, 12/4 Och slutprov 5/6. Kl: 9-16.30

KURSPRIS: 11 360Kr

 

Funderar du på att lära dig ytterligare ett material, så du innehar både kunskap om akryl och gel? Då är gel/akryl för proffs kursen för dig! Kursen är totalt 8 dagar, uppläget är tänkt att fungera även om du arbetar på salong. Därför har vi valt att sprida ut kursdatumen under en lite längre tid. Har du kunskap om båda materialen behöver du aldrig neka en kund pga vilket material hon vill ha.

Proukter ingår till ett värde av 5000kr

  • Förkunskaper: Gel/akryl

5623222

Vidareutbildningar

Nedanstående dagskurser bokas med fördel som privata kursdagar. Se priser under Privat lärartid.

Önskar du gå flera kurser, kontakta Abby via kontaktformuläret under fliken "kontakt" för kostnadsförslag.

Privat lärartid

 

Timme: 600kr

Halvdag: 1440kr

Heldag: 2400kr

 

Är du nyutbildad nagelterapeut eller har jobbat några år i branschen? Och vill ha lite uppdatering? Vi går igenom det just DU behöver hjälp med.

Lackgelkurs

För dig som vill kunna erbjuda en hållbar lackning.

 

KURSPRIS: 2 499Kr

 

Lackgel är behandlingen som passar alla som vill ha fina lackade och högglaniga naglar, men resultat som varar i 2-3 veckor. Du kommer lära dig bla grunderna med klassisk lackning, fransk och såklart lite design. Lackgel är väldigt populärt även på tånaglarna!

Produkter och LED lampa ingår till ett värde av 2100kr

  • Förkunskaper: Manikyr/ hudterapeut/ frisör/ fotvård

Nail art

För dig som vill lära dig flera dekorationstekniker och träna på plats.

 

 

KURSPRIS: 900Kr

 

Med flera demos och bord uppdukade med alla glitter, penslar, lackgel etc vi har att tillgå kommer vi tillsammans att prova på många desiger. Kom och inspireras och botanisera bland alla färger!

  • Förkunskaper: Manikyr

Öka takten

För dig som vill minska tiden på dina återbesök.

KURSPRIS: 1 000Kr

 

Vi är nog inte ensamma med att vilja kunna arbeta snabbare för en bättre timpeng! Med mina tips & trix du får med dig i bagaget, är en hjälpande hand för dig, att så småning om med träning kunna göra dina kunders återesök betydligt fortare. Arbeta smart- vår tid är pengar!

  • Förkunskaper: Gel/akryl

Elfil

För dig som vill skona armar, nacke och handleder.

 

KURSDATUM: Kontakta Abby 0765- 801 944 för tidsbokning kl: 10.00-13.00 eller 13.00-16.00

Avlasta kroppen genom att lära dig att fila med maskin. Det är viktigt att man har rätt kunskap om hur man hanterar och använder en elfil. Denna kursdag får du genomgång och kunskap både teoretiskt och praktiskt på hur du använder elfilen på ett korrekt och säkert sätt.

Du övar på dig själv under kursen!

  • Förkunskaper: Gel/akryl

Teknik- Salongsnaglar

För dig som vill göra vackra salongsnaglar.

 

KURSPRIS: 1000Kr

 

Med hjälp av reversetekniken skapar du skarpa smile varje gång! Tillsammans med applikations och filteknik kommer du lära dig att göra vackra salongsnaglar med permanent fransk.

 

 

Mallteknik

För dig som vill göra vackra salongsnaglar.

 

 

KURSPRIS: 1000Kr

 

Har du svårt att få till den rätta tekniken med mallar, och mallrullen ligger längst in i lådan? Att använda mall minskar din behandlingstid, sparar på din kropp och är mer ekonomiskt! Jag ger dig alla mina hemliga knep, samt visa hur man skulpterar olika former på mall.

 

Successday

För dig som vill förbättra dina kunskaper- du väljer själv inriktning.

 

KURSPRIS: 1000Kr

 

Får du inte kläm på faded french? Vill jobba på din applicerings och filteknik? Och vill ha läraren "lite för dig själv"? Få hjälp med reversetekniken? Du bestämmer själv! Det är en privat lärardag i liten grupp- så du hinner få svar på alla frågor, demonstrationer, praktiskt arbete etc. Du blir övervakad hela dagen med ett hököga- för att kunna ändra ditt arbetssätt och resultat till en Succé!

MAX 4 elever!

Privat lärartid

 

Timme: 600kr

Halvdag: 1440kr

Heldag: 2400kr

 

Är du nyutbildad nagelterapeut eller har jobbat några år i branschen? Och vill ha lite uppdatering? Vi går igenom det just DU behöver hjälp med.