Elever berättar

Abbys.se

Elever berättar


I avsnittet nedan kan du som letar efter en nagelutbildning läsa om vad några av mina tidigare elever tyckte om sin tid under utbildningen. Du är alltid välkommen att besöka skolan för att skapa din egen uppfattning.


Om skolan


Mitt i centrala Staffanstorp (mellan malmö och lund) har skolan funnits sedan 2005.
På källarplanet finns den mysiga skollokalen, salong och butik på en generös yta. Skolan och utbildningen är godkänd av branschorganisationen SANSA för att du ska känna dig trygg med utbildningen hos oss, vi tummar inte på kvalitén och följer SANSAs riktlinjer för att du ska få en gedigen utbildning!


Abby gav ett mycket kunnigt och proffessionalitet intryck redan vid första kontakten, vilket var direkt avgörande för mitt val av skola. Utbildningen var gedigen och bra uppdelad mellan de praktiska och de teoretiska delarna för att få en trygg grund att stå på efter utbildningens slut. Abby har också varit ett otroligt bra stöd även i efterhand, med tips, råd och svar på frågor som har dykt upp längs vägen.
- Anna Skärblom, Nagelterapeut Gel 2018


En riktigt bra kurs med en helt fantastisk lärare som verkligen förklarar grundligt och visar på ett super bra på sätt, där man märker att Abby verkligen älskar och är passionerad med det hon arbetar med och lär ut. Ett stort tack för riktigt fantastiska kursdagar och fantastisk lärare!
- Mimmi Karlsson, Vaxterapeut, Frans & Bryn 2019


Jag har gått flera utbildningar hos Abby bland annat akryl och vaxning. Abby är ett riktigt proffs med ett stort hjärta på rätt ställe. Hon är noggrann när hon lär ut och så duktig på att peppa en vid motgångar. Även nu efter utbildningen finns hon alltid där för att svara på frågor och lyfter en när man hamnar i en svacka.
Så går du i tankarna att utbilda dig inom naglar så kan jag bara rekommendera Abby.
- Lena Larsson, Nagelterapeut & vaxterapeut 2019


En gedigen och bra utbildning! Abby är sjukt kunnig och fantastiskt duktig på lära andra sitt hantverk! Supergo tjej med hjärtat på rätt ställe och en räv bakom örat för att puscha dig när du får en motgång! Jag kan inget annat än att varmt rekommendera Abby!!

- Petra Andersson, Nagelterapeut Akryl 2017

En bättre lärare får man leta efter! Så nogrann och professionell! Även efter utbildningen så kan man alltid fråga henne om tips och råd! Så tryggt! Jag rekommenderar verkligen Abby!
- Alexandra Hedin, Nagelterapeut Gel 2018


Kan bara säga en bättre och mer omtänksam lärare får man nog leta efter.
Abby har en förmåga att se till vare elev vad dom kan och pushar vid rätt tillfälle.
Det hände även ett par gånger att man inte tyckte om Abby av hennes nogrannhet, men med välvilja och alltid med glimten i ögat.
Även efter utbildningen fortsätter hon att pusha ställa upp för en.
Är så tacksam att hon stått ut med mig och ställt upp med allt hon gör.
- Malin Göthe-Angantyr, Nagelterapeut Akryl 2018Har gått utbildningar hos Abby i bl.a akryl. Hon är mycket duktig på att lära ut vilket får en att utvecklas snabbt. Kan varmt rekommendera.
- Madeleine Englund, Akryl proffs 2017
Kontakta oss:

Abbys.se/ REQ Skåne

Torget 5a (källarplan)

245 31 Staffanstorp

0765-801 944

Skola@abbys.se