Om oss

Abbys.se

Abby Larsson

Master Educator 2019
Educator of the year 2018

Lär känna din lärare


Med stor motivation och engagemang sätter jag mig in i varje enskild elevs behov för att ge de absolut bästa förutsättningarna för en bra grund för mina elever att stå på. När du väljer oss som skola är det viktigt för mig som lärare att du blir sedd, hörd, få utvecklas i din takt med lite sparkar i baken ifrån mig. För mig är det också viktigt att du känner dig som hemma på vår skola, vi massproducerar inte nagelterapeuter utan håller små klasser på max 6 elever per gång för att alla ska få bli hörda och sedda.
Väljer du oss som skola så ingår livstidssupport från din lärare, helt utan extra kostnad.
Du är viktig för mig, därför vill jag stötta och supporta dig hela vägen. Jag hoppas att vi är lika viktiga för dig i ditt nya yrkesval.

Jag har en enorm drivkraft och motivation, väldigt hög kunskapsnivå både teoretiskt och praktiskt och sätter alltid dig som elev i fokus.


2018 blev jag Distriktsansvarig för Skåne och även invald i SANSAs styrelse, man kan enkelt förklara att SANSA är skolverket inom nagelbranschen. För mig är det viktigt att du som elev får en kvalitetssäkrad utbildning och känner dig trygg utanför klassrummet.


Jag hoppas att få träffa dig!

Välkommen.


Kontakta oss:

Abbys.se/ REQ Skåne

Torget 5a (källarplan)

245 31 Staffanstorp

0765-801 944

Skola@abbys.se