Lash lift & Brow lift

Lashlift & Browlift

Kombinationskurs
Lashlift + browlift
7990kr inkl moms (1000kr rabatt)


Lashlift 4995kr inkl moms
Browlift 3995kr inkl moms

I utbildningen får du ett startkit innehållande allt du behöver för att kunna arbeta direkt efter kursen. I kursen ingår även att du lär dig färgning av Fransar & bryn, teoretisk föreläsning om ögat och fransarna så att du arbetar rätt och på ett säkert sätt.
Vi lär dig att fotografera ditt arbete på bästa sätt så du skapar en portfolio och når ut med dina vackra arbeten på sociala medier och kan börja bygga upp din verksamhet.


Startkitet innehåller kurslitteratur och produkter som räcker till ca 20-25 kunder och är av Lilly Nails egna serie.


Förkunskaper: Inga behörighetskrav
Kursavgift: Betalas in för att boka din plats
Kursdagar: 1 dag kl 9.00-17.00.
Hålls endast på helgdagar, kontakta skolan för önskat datum.
Kursplan: Teori samt praktik på 2 modeller. 
Obs! Modellerna bokar du själv.


Vad är lashlift?

Lashlift innebär att man lyfter dina egna fransar från roten och färgar fransarna så att hela fransen syns och ser fylligare ut, detta gör att dina ögon ser mer öppna ut och ger ett piggare intryck. Keratinboosten som vi avslutar behandlingen med lägger sig som en hinna runt fransarna och vårdar och stärker dina fransar och ger dem ett fylligare utseende.

Lashlift håller sex till åtta veckor. Du bör inte använda smink de första 24 timmarna, sedan går det bra med icke-vattenfast mascara. Att använda mascara ofta kan dock orsaka att fransarna tappar sitt lyft tidigare.

Vad är Browlift?


Browlift innebär att man formar brynens hårstrå i en form som passar ditt öga och ansikte. Med browlifttekniken hamnar alla strån åt samma håll vilket gör att vi kan ge dig ett fylligare bryn, ett bryn som kanske vanligtvis är bångstyrigt blir nu ett perfekt format bryn där stråna ligger i rätt riktning.

Browlift håller sex till åtta veckor. Du bör inte använda smink de första 24 timmarna, där efter kan du använda en styling soap så att du enkelt kan forma brynen i samma form varje dag.